Aki uralja a légzését, uralja az életét.

1_9.jpg

Az idézet eredetileg a jóga és a meditáció világából származik, és azt jelenti, hogy ha valaki képes uralni a légzését, az képes uralni az életét is.

Az idézet mögött az az elképzelés áll, hogy a légzés az életenergia mozgatórugója, és ha valaki tudatosan és tudatosan irányítja a légzését, az képes a testi és szellemi egészségének javítására, valamint az érzelmi állapotának szabályozására.

Az idézetet gyakran használják az önismeret és a stresszkezelés területén is, hogy felhívják a figyelmet a légzés fontosságára és arra, hogy hogyan lehet a légzési gyakorlatokat alkalmazni a jobb életminőség eléréséhez.

Ha valaki tudatosan és rendszeresen gyakorolja a légzéstechnikákat, az javíthatja a fizikai és mentális állapotát, valamint segíthet az érzelmi egyensúly fenntartásában és a stressz kezelésében.

A bejegyzés trackback címe:

https://egeszsegeseletmodutmutato.blog.hu/api/trackback/id/tr7218102656

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Hirdetés

Egészséges Életmód Útmutató

Babaköszöntő, Pénzátadó

Friss topikok

Névreszóló Receptkönyvek

Archívum

süti beállítások módosítása