5 legjobb beltéri pozsgás növény

A beltéri pozsgás növények nemcsak dekoratívak, de minimális gondozást igényelnek, ezért kiválóan alkalmasak lakásba vagy irodába. Az alábbiakban bemutatjuk az öt legjobb beltéri pozsgás növényt, amelyek jól tűrik a száraz levegőt és a kevés fényt, miközben különleges hangulatot varázsolnak a belső terekbe.

1. Tigrislevél (Sansevieria trifasciata) A tigrislevél, más néven anyósnyelv, az egyik legnépszerűbb beltéri pozsgás növény. Hosszú, egyenes levelei tökéletesen illeszkednek modern és minimalista terekbe. Emellett rendkívül strapabíró, és a kevés fényt is jól tűri.

1_68.jpg

2. Zamion (Zamioculcas zamiifolia) A Zamion, vagy ZZ növény, fényes zöld levelei miatt népszerű választás beltérre. Kevés gondozást igényel, és jól tűri az alacsony fényviszonyokat, miközben impozáns megjelenést biztosít.

2_6.jpg

3. Jade növény (Crassula ovata) A Jade növény tömött, húsos levelekkel rendelkezik, amelyek zöldek, és a széleik enyhén vörösesek lehetnek. Alacsony vízigénye miatt tökéletesen illik a beltéri pozsgások sorába.

3.jpg

4. Echeveria Az Echeveria levelei rozetta alakúak, és zöld vagy rózsaszínes árnyalatokban pompáznak. Ez a kis növény egyszerűen gondozható, és színes leveleivel feldobja a lakás bármelyik részét.

4.jpg

5. Medve mancs (Cotyledon tomentosa) A medve mancs apró, szőrös, ujjszerű levelei miatt különleges növény, amely kevés öntözéssel is jól érzi magát. Kiváló választás azoknak, akik egyedi megjelenésű pozsgást keresnek.

5.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://egeszsegeseletmodutmutato.blog.hu/api/trackback/id/tr2318706730

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Hirdetés

Egészséges Életmód Útmutató

Egyedi, személyre szabott kertésznapló.

Friss topikok

Egyedi,Névre Szóló,Rusztikus,Üres Receptkönyv Fa Borítóval A5 Méretű

Archívum

Névreszóló Receptkönyvek

süti beállítások módosítása